Не виждаме добавена стойност върху този формат, който са обявили. Това

...
Не виждаме добавена стойност върху този формат, който са обявили. Това
Коментари Харесай

Христо Иванов за консултациите с Плевнелиев: Не виждаме добавена стойност върху този формат

Не виждаме добавена стойност върху този формат, който са оповестили. Това сподели Христо Иванов от Демократична България в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция “Фокус " за  консултациите с Плевнелиев . Според него има три разновидността. " Ако не може да се откри политическа настройка, която да излъчи ръководител, да търсим компромис, който да разреши на всички да поддържат  някаква формула. И да бъде определен с 240, тъй че никой да не може а каже “вие се събрахте с еди кои-си. И да извадим целия развой от политическата логичност ", изясни Иванов.

" Второто нещо, което може да се случи е да се откри конюнктурна сглобка ", даде образец той, само че съгласно него някои партии могат да се оттеглен. 

А по думите му третият вид, който е най-логичният съгласно него, е да се тръгне  в друга посока и да се търсят отговори на въпроса какво държавно управление е допустимо, при какви параметри.   “Затова предложихме първият вид, това е минималният, който можем да създадем, за  да се отвори Народното събрание без да повдига никакви политически въпроси ", разясни Христо Иванов. 

“Чуват ни и деликатно слушат. Не е правилно, че не ни чуват, може би им се желае още малко да опитат ", счита Иванов, визирайки другите политически сили.

Той позволи да се събират и през почивните дни, с цел да търсят позволение по създалата се рецесия за избор на ръководител. “Може и събота и неделя да се събираме, в случай че считаме, че това ще създаде деяние. Може би, в случай че някой реши, че има потребност от диалози, и събота и неделя да се употребяват за това. Ние сме с 20 души не можем, да задаваме посоката и темпото ", добави той.

“За нас сега няма условия да разсъждаваме върху поддръжка за първия мандат на ГЕРБ. Много ясно сме сложили три въпроса. От тях във връзка с ГЕРБ бих извел като първи за правосъдна промяна, те се вършат на нечули. Така че желаят, само че не могат ", сподели още пред публицисти Христо Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР